Overstapservice huishoudelijke hulp

Ontvangt u ondersteuning bij het huishouden en bent u niet te tevreden over uw huidige aanbieder of twijfelt u aan de continuïteit. Ondanks wat sommigen u doen geloven, is een overstap naar een nieuwe aanbieder altijd mogelijk. Wanneer u overstapt, verliest u niet het recht op hulp. Er is geen herindicatie nodig, uw huidige beschikking blijft gewoon geldig. DSO helpt u graag bij het vinden van een hulp die bij u past en het huis netjes op orde brengt en houdt. Desgewenst kunt u uw huidige hulp meenemen, wij regelen dan de nodige administratie procedures. Na een eventuele opzegtermijn kunt u zonder zorgen met een vertrouwde hulp, genieten van een betere dienstverlening.

Procedure:
U kunt zich via het contactformulier aanmelden. Na ontvangst hiervan zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Let op:
In het geval u uw huidige hulp wilt behouden is het, wanneer u in het bezit van een arbeidsovereenkomst met deze hulp, handig om een kopie van het voorblad van de arbeidsovereenkomst mee te sturen! In het geval uw hulp nog niet bij ons bekend is, kan zij/ hij zich bij ons inschrijven, klik dan op de volgende link werken voor DSO bv.